Info telefon  0800 31 11

Tehnički pregled: 01 4553 751 Servis: 01 6445 430   Prodaja: 01 644 54 26  

BESPLATAN DOVOZ I ODVOZ VAŠEG VOZILA NA SERVIS

Autocentar AGRAM od 1. studenoga nudi besplatnu* uslugu dovoza i odvoza vozila na i sa servisa. Kako bi što učinkovitije odgovorio na potrebe i želje svojih klijenata, kojima svakodnevne aktivnosti i užurbani stil života ne ostavljaju previše vremena za dovoz vozila na servis, ljubazni djelatnici Autocentra AGRAM tijekom akcijske ponude od 1. studenoga 2020., preuzet će Vaše vozilo na dogovorenoj lokaciji, odvesti na servis te ga vratiti na lokaciju po Vašoj želji.

Vaše ćemo vozilo pregledati i o svim servisnim radovima koji su izvan dogovorenog opsega, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem roku.
Autocentar AGRAM drži najviši standard higijene i sigurnosti, poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke u razdoblju pandemije. Po dolasku naših djelatnika na dogovorenu lokaciju prilikom preuzimanja vozila, zaštitit ćemo unutrašnjost Vašeg vozila zaštitnom presvlakom za upravljač, sjedalo, mjenjač, ručnu kočnicu i ostala mjesta na vozilu koja su nadohvat ruke.

Naručiti se na servis i akcijsku uslugu možete putem besplatnog telefona 0800 31 11 ili e-mailom servis@acagram.hr.

Pružene usluge možete platiti u servisu, putem internetskog bankarstva i kreditnim i debitnim karticama. Klijentima smo tako omogućili da izbjegnu dolazak u servis, odnosno da sve obavljene usluge mogu platiti iz udobnosti svog naslonjača.

* Usluga besplatnog odvoza i dovoza vozila odnosi se na područje Zagreba i vrijedi za iznos ukupnih naručenih radova servisa veći od 600,00 kn s uključenim PDV-om.

OVLAŠTENI SERVIS

SPECIJALIZIRANI SERVISI

OVLAŠTENI SERVISI

SPECIJALIZIRANI SERVISI

PARTNERI

PARTNERI