Info telefon  0800 31 11

Tehnički pregled: 01 4553 751 Servis: 01 6445 430   Prodaja: 01 644 54 26  

O NAMA

Autocentar AGRAM d.d. novo je ime pod kojim tvrtka Automehanika servisi, osnovana 1993. godine, nakon više od četvrt stoljeća pružanja usluga tehničkih pregleda cestovnih motornih vozila, održavanja i servisiranja vozila, nastavlja svoje uspješno poslovanja u 2020. godini. Automehanika servisi, koja baštini tradiciju u automobilskoj industriji još od davne 1947. godine, novim brendom Autocentar AGRAM d.d., istaknula je pripadnost Koncernu AGRAM, jednom od najvećih i najznačajnijih gospodarskih subjekata u zemlji.

Tehnički pregled cestovnih motornih vozila, održavanje i servis vozila, kao i prodaja kvalitetnih rabljenih vozila temeljne su djelatnosti tvrtke. Svakodnevno unaprjeđivanje poslovanja i educiranje djelatnika ukazuju na kontinuiranu i dugotrajnu usmjerenost Društva prema podizanju kvalitete usluga u svim segmentima poslovanja.

U sklopu Autocentra AGRAM d.d. posluje i moderna Stanica za tehnički pregled vozila, koja se nalazi u iznimno atraktivnom dijelu grada Zagreba, u Ulici kralja Zvonimira 25, što velikom broju klijenata omogućuje da na jednom mjestu, brzo i učinkovito, obave tehnički pregled, registraciju, homologaciju i eko testove, kao i ugovore kvalitetne police osiguranja partnerskih tvrtki.

Specijalizirana radionica za popravak karoserija vozila s termolakirnicom, ovlašteni servisni partner za marku Honda, specijalizirani servis za marke VW i Škoda, kao i servis za sve marke vozila te prodavaonica s rezervnim dijelovima, a koji se također nalaze u samom središtu grada, u Lopašićevoj 12, garantiraju brz i kvalitetan popravak Vašeg automobila, odnosno bezbrižniju i sigurniju vožnju.

U novouređenom autosalonu u samom središtu grada u Lopašićevoj 12, Autocentar AGRAM d.d. nudi kvalitetnu ponudu rabljenih vozila najpoznatijih svjetskih proizvođača. S partnerskim tvrtkama omogućuje cjelovit program financiranja prema potrebama svakog klijenta, brzo, jednostavno i na jednom mjestu, po principu „ključ u ruke“.

PODACI O DRUŠTVU

Autocentar AGRAM d. d. Zagreb
Zagreb, Lopašićeva 12

Upisan u sudski registar:
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080019700
Temeljni kapital: 1.425.071,34 €
Dionica br.: 26.843 uplaćene u cijelosti
Nominalni iznos jedne dionice: 53,09 €
OIB: 03785720358
Direktor: Miro Baćak

PARTNERI