Info telefon  0800 31 11

Tehnički pregled: 01 4553 751 Servis: 01 6445 430   Prodaja: 01 644 54 26  

AUTOCENTAR AGRAM UZ VAS 24 SATA NA CESTI

Autocentar AGRAM odnedavno u svojoj bogatoj ponudi ima i uslugu prijevoza vozila vučnom službom. U slučaju da Vaše vozilo ostane u kvaru i niste ga u mogućnosti prevesti do našeg servisa, nazovite našu vučnu službu u bilo koje doba dana.

 

Bilo da je riječ o kombiju, osobnom vozilu ili motociklu, bez problema ćemo prevesti Vaše vozilo, jer naš vozni park za prijevoz automobila čine:

 

  • Iveco Daily nosivosti do 3.000 kg
  • Fiat Ducato s dozvoljenom masom nosivosti do 1.500 kg

Sva naša vozila opremljena su nosačima za prijevoz motocikala, kao i dodatnom opremom za otežan utovar vozila. Naši stručni djelatnici osposobljeni su za svaku vrstu otežanog utovara i prijevoza vozila, ali i otklanjanje tehničkih problema na mjestu nezgode ili u servisu. Utočeno pogrešno gorivo, zaključano vozilo ili pak probušenu gumu, riješit ćemo brzo kako biste nastavili sa sigurnom i bezbrižnom vožnjom.

U slučaju većeg kvara ili duljeg servisa, opet smo mislili na Vas. Izaberite zamjensko vozilo i nastavite neometano svoje svakodnevne aktivnosti. Za Vas smo pripremili kvalitetna vozila renomiranog njemačkog proizvođača Volkswagena:

  • Up
  • Golf
  • Passat

Za sve informacije kao i za asistenciju vučne službe nazovite naš Call centar na besplatni telefon 0800 32 32 32 i slijedite upute govornog automata.

OVLAŠTENI SERVIS

SPECIJALIZIRANI SERVISI

OVLAŠTENI SERVISI

SPECIJALIZIRANI SERVISI

PARTNERI

PARTNERI