Info telefon  0800 31 11

Tehnički pregled: 01 4553 751 Servis: 01 6445 430   Prodaja: 01 644 54 26  

Sigurni i bezbrižni uz vrhunske i pristupačne zimske gume!

U potrazi ste za novim zimskim gumama, koje su istovremeno pristupačne za Vaš kućni budžet, ali i iznimno kvalitetne? Dođite sa svojim limenim ljubimcem u Autocentar AGRAM, i uz stručan savjet naših educiranih djelatnika, odaberite najprikladnije gume za Vaše vozilo. Savjetujemo Vam da pri odabiru guma izaberete gume koje preporuča proizvođač Vašeg vozila.

Dobro je znati!

Adekvatna zimska guma je izuzetno važna, jer održava kontakt s cestom i izložena je nizu čimbenika tijekom vožnje, od pokretanja vozila, ubrzavanja, kočenja, skretanja, vožnje uzbrdo i nizbrdo, i premda je riječ o blažoj zimskoj sezoni, vremenski uvjeti na cesti mogu biti različiti. Zimske gume dizajnirane su tako da postignu najbolje rezultate kada temperatura padne ispod 7°C. Takve gume imaju veći udio prirodnog kaučuka koji ne postaje tvrd, krut kad temperatura padne ispod 7°C te ostaje elastičan i pri vrlo niskim temperaturama. Valja voditi računa i o dubini profila guma, jer sve gume profila manjeg od 4 mm nisu za sigurnu vožnju te je takve gume potrebno što prije zamijeniti.

 Posebne ponude za Vas!

Posebne ponude zimskih guma ili ponude kompleta zimskih kotača s ugradnjom dostupne su u Autocentru AGRAM, pri čemu bismo svakako izdvojili gume renomiranog proizvođača Hankook.

Za više informacija pošaljite upit na e-mail: servis@acagram.hr ili nazovite naše djelatnike na:
091 220 29 35 (Marin)
091 339 30 61 (Benjamin)
095 376 66 17 (Karlo)

OVLAŠTENI SERVIS

SPECIJALIZIRANI SERVISI

OVLAŠTENI SERVISI

SPECIJALIZIRANI SERVISI

PARTNERI

PARTNERI